Skip to main content

GERT

Ik ben een photosapiens

Photosapiens: "De fotograferende mens".

Oog voor detail, kleur en compositie, Gek op reizen, en weet dat goeie fotografie ook met timing te maken heeft.

Met licht kun je componeren, maar zo goed als de natuur dit zelf doet is niet te overtreffen alleen te benadrukken. 

Projecten

 • Reisfotografie

  Op deze site vind je vooral fotos die gemaakt zijn op 1 van mijn reizen / vakanties. 
  Ik ben al in behoorlijk wat landen geweest, maar het lijstje wat ik graag nog wil bezoeken is nog steeds langer dan wat ik wel bezocht heb.

  Bezochte landen: Nederland, Belgie, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tjechie, Spanje, Italie, Australiƫ, Griekenland, Amerika, Canada, Mexico, Peru, Ghana en Tanzania horen tot de lijst van bezochte landen.

  Wensen: o.a. Vietnam, Bali, Jamaica, Cuba

 • Bruiloften
  3 bruiloften

  Voor mijn zus en haar man, voor vriendinnen Amy en Eef en voor vrienden van vrienden Rolf en Esther heb ik foto's mogen maken van 1 van de belangrijkste momenten uit hun leven; hun bruiloft. 

  Dankbaar, maar ook spannend; Het kan niet over omdat je niet klaar stond!  

 • Camera
  Nikon

  Ik werk al geruime tijd met een digitale spiegelreflex camera van Nikon met een serie lenzen waar ik goed mee uit de voeten kan voor zowel portret fotografie als landschapstaferelen.

  Voor de digitale heb ik een jaar of wat gewerkt met een analoge spiegelreflex.
  De meeste ervaring heb ik hiermee opgedaan in Ghana. Spannend om te fotograferen zonder te weten hoe het er uit komt. Ruim 47 rolletjes geschoten en pas bij de helft hebben we 1 rolletje laten ontwikkelen in Ghana zelf om te kijken of er wat gelukt was. Je wilt niet weten hoe nerveus je dan bent als de rest van die rolletjes terug in Nederland in 1 keer laat ontwikkelen!